"Можна п**дюлів відхопити": Раміна в жорсткій формі пояснила, як потрібно говорити за кордоном

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Журналістка Раміна Есхакзай, на яку накинувся озброєний чоловік, обурилася, що за кордоном багато людей продовжують говорити російською мовою. Блогерка поділилася особистою історією, як через це вона переплутала українок із росіянками та всім виглядом показувала свою зневагу до дівчат, з якими перетнулася в Європі.

На особистому досвіді Раміна переконалася, наскільки сильно мова може ідентифікувати та відрізнити українця від росіянина. Блогерка нагадала, що через російську агресію до жителів країни-терориста в усьому світі ставляться з побоюванням і додала, що за російську мову можна "нормально відхопити". Сама вона стала свідком подібної ситуації, коли подумала, що біля неї стоять двоє дівчат із Росії, однак через деякий час з'ясувалося, що це виявилися українки.

З0 хвилин стояла біля дівчат, які спілкувалися російською без українського акценту. Я максимальним виглядом показувала зневагу, кривила обличчя, думала, як втримати себе, щоб не сказали чогось поганого. Поруч стояв поляк і кривив обличчя, переглядаючись зі мною. Але на словах: "Пойдем в Киеве в классное заведение", я попустилася. Це наші українки. Ви знаєте, що я спілкуюся російською в побуті досить багато. Але перебуваючи за кордоном, тільки українська та англійська. Навіть у рамках власної безпеки. Можна нормально п**дюлів відхватити за російську,

— написала Раміна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На прикладі цієї історії блогерка закликала підписників говорити за кордоном українською мовою, навіть якщо це ще не виходить досконало. Тим паче що іноземці не зможуть помітити помилок у вимові.

Не соромтеся говорити якось погано. Усе норм. Ніхто за кордоном не зрозуміє, що ваша українська не досконала. Головне, говоріть впевнено і не паліться, що щось не так,

— додала блогерка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Раміна Есхакзай заявила про  розрив із Євгеном Проніним. Пара була разом цілих 5 років і навіть готувалася до весілля, але, їхні стосунки несподівано обірвалися.