Як зворушливо! Макс Чмерковський вдруге став батьком і показав миле фото з сином

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Український танцюрист і перший "Холостяк" Макс Чмерковський порадував шанувальників чудовою новиною. Він вдруге став батьком. Фото зірки з немовлям дивіться на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Макс Чмерковський знову став батьком! 18 червня, прямо на День батька, дружина артиста Пета Маргатройд народила йому сина. Про це Чмерковський розповів своїм шанувальникам, опублікувавши миле фото з новонародженим сином.

З Днем батька мене,

— підписав пам'ятний знімок хореограф.

На фото Чмерковський дивиться на свого спадкоємця з любов'ю та посмішкою. На жаль, обличчя дитини не видно, тому що зірковий батько спеціально "замилив" його.

Макс Чмерковський та Пета Маргатройд зустрічаються з 2012 року. У 2017 році у них народився перший син Шай Олександр Чмерковський. А ось шлях пари до появи другої дитини був сповнений випробувань. Пета втратила кілька дітей на ранніх стадіях вагітності та робила кілька невдалих спроб ЕКЗ. Однак, попри всі труднощі, напередодні однієї з процедур ЕКЗ, пара дізналася про вагітність, і незабаром у них з'явився другий малюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, колишній чоловік Ані Лорак показав як ладнає його дочка з донькою нової дружини. У Мережі шанувальники зазначили, що вони немов рідні сестри.