Микита Добринін зізнався, чому вирішив зректися свого справжнього імені

Новини шоубізнесу
641

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Користуватися псевдонімами цілком звична справа для зірок шоу-бізнесу. Проте заведено вважати, що вигаданими іменами більшою мірою послуговуються співаки, рідше актори. Однак, окрім них є ще тележурналісти, які хоч і найбільш рідко з-поміж всіх, але теж ведуть свою діяльність під ніком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Мало хто міг подумати, що популярний український радіо- і телеведучий Микита Добринін насправді аж ніяк не Микита. Хлопець вигадав цей псевдонім, зміксувавши ім'я відомого героя билин - богатиря Добрині Микитовича.

До такого рішення Добринін прийшов цілком свідомо. Виявляється, хлопця раніше звали Владислав Вакулович. Йому довелося змінити ім'я та прізвище задля кращого просування  кар’єрною драбиною. Так сталося, що на радіостанції, куди прийшов працювати Микита, а насправді Влад, уже був радіоведучий Владислав. Хлопець спішно взявся вигадувати яскравий псевдонім, аби відрізнятися від свого співведучого. І в нього таки вийшло, адже чоловік саме із цим псевдонімом досяг серйозних вершин і ніхто навіть не міг припустити, що він насправді не Микита, якби Добринін сам не вирішив публічно розповісти про це своїй майбутній дружині Даші Квітковій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Микита Добринін і Даша Квіткова вирішили розлучитися. Жінка заявила, що з відомим ведучим її тепер поєднує лише виховання 2-річного сина Лева.