Макс Чмерковський уперше показав новонародженого сина: фото малюка Ріо підкорило соцмережі

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний хореограф і учасник першого сезону шоу "Холостяк" Максим Чмерковський розчулив першим фото новонародженого сина. Разом зі своєю дружиною, танцівницею Петою Маргатройд, вони вперше показали новонароджену дитину і розсекретили її ім'я.

На своїх сторінках в Instagram зіркова пара опублікувала спільний пост, присвятивши його малюкові, який народився 18 червня, у День батька. На кадрі новонароджений син Максима і Пети солодко спав у бежевому костюмі та шапочці. Поруч із малюком лежала іменна табличка — виявилося, подружжя назвало малюка подвійним ім'ям Ріо Джон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ми дуже раді показати вам нашого хлопчика. Шай (старший син пари — прим. ред.) уже найкращий старший брат. Ми всі нарешті в зборі. Життя прекрасне,

— написали Макс Чмерковський і Пета Маргатройд.

Зазначимо, Ріо Джон став другою дитиною Чмерковського і Маргатройд. Танцівниця народила сина в одній із лікарень Лос-Анджелеса, у той час, як Макс постійно перебував поруч із дружиною. Також подружжя виховує сина Шая, який народився 4 січня 2017 року. Відомо, що до появи другої дитини пара готувалася давно, а за цей час Петі довелося пережити чотири викидні та проходити ЕКЗ, але кожна вагітність виявилася завмерлою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ми писали, який вигляд мають реальні діти Султана Сулеймана з "Величного століття". Дружина знаменитого турецького актора Халіта Ергенча зворушливо привітала його з Днем батька і показала його архівні кадри зі спадкоємцями.