Зірка серіалу "Перші ластівки" отримав нагороду від Міноборони: актор прокоментував службу у ЗСУ (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Богдана Карц

Головна редакторка

Чимало культурних діячів України з початком повномасштабного вторгнення пішли на передову. Напередодні ми розповідали, що зі зброєю в руках на фронт відправився Віталій Козловський. Однак є і ті, хто перебуває на нулі набагато довше. Це, зокрема, зірка серіалів “Перші ластівки” (зіграв Дениса) та “Новенька” Максим Девізоров. І нещодавно він отримав нагороду за свою службу від самого очільника Міноборони.

Максим Девізоров у ролі Дениса, "Перші ластівки. Залежні"
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як повідомляє “Новий канал”, актора нагородили нагрудним знаком “За зразкову службу” від Міністра оборони України Олексія Резнікова. В ексклюзивному коментарі Девізоров розповів, що отримав високу відзнаку на місці служби, хоча й був не проти на деякий час покинути передову й повернутися до столиці:

Мене, ще поки молодого солдата, та офіцерів нагороджували на місці служби. Хоча я б не відмовився поїхати на день-другий у Київ.  Урочиста подія в умовах бойових дій – це швидко та чітко. Вручав відзнаку начальник регіонального управління Сил територіальної оборони “Захід” Збройних Сил України полковник Олександр Кяго. Після чого особисто привітав командир нашої бригади полковник Валерій Курко. Але деталей, де саме це було, розповідати не можу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що Максим з побратимами вже понад рік перебуває у зоні бойових дій. Відомо, що він служить у 103-й окремій бригаді Сил територіальної оборони. Актор зауважує, що без сім’ї важко, але кожен із бійців ЗСУ щодня робить усе для наближення нашої перемоги.

Щодня кожен з хлопців, з якими мені пощастило за цей час познайомитися й потоваришувати, робить усе необхідне для наближення нашої перемоги. Без сімʼї – важко, без можливості займатися улюбленою справою – важко. Думками я постійно там, з рідними. Сподіваюся швидше повернутися до людей, яких люблю.

Додамо також, що наприкінці травня 2022 року Максим Девізоров одружився. Щоб побратися зі своєю коханою - Світланою Гордієнко, він приїхав до Дніпра з гарячої точки на Донеччині. Це було скромне весілля без гучних гулянок та сотень гостей.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями з’явилася інформація, що Надя Дорофєєва таки вийшла заміж вдруге. З Мішею Кацуріним вона начебто одружилася на цілком таємній церемонії, яка пройшла в Києві. На святі було кілька десятків гостей - лише найближчі люди молодят.