"Акторка без Оскара": Користувачі мережі назвали Каменських лицеміркою після інтерв'ю Маші Єфросиніній (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Днями, популярна 36-річна українська співачка Настя Каменських дала розгорнуте інтерв’ю тележурналістці та своїй подрузі Маші Єфросиніній. Після бесіди двох селебритіз, мережа, в буквальному сенсі цього слова, вибухнула. Українці відчули фальш у словах Каменських, яка впродовж всієї розмови жалілася на те, як їй важко живеться.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артистка багато говорила про своє особисте життя, зокрема про свого чоловіка Потапа. Більшість глядачів відчули нещирість у словах зірки. Люди почали писати коментарі під відео про те, що ця бесіда відверто награна, а Каменських  вміло вживається у свою роль.

  • "Настя – акторка без Оскара. То сміється, то витискає штучні сльози".

  • "Як важко було слухати це інтерв'ю. Дратував голос Насті, розтягнуті слова і відчуття повної "не відвертості".

  •  "Мене дивує, що люди здивовані (перепрошую за тавтологію) поведінкою Насті. Вона завжди така була – манірна, не щира, награна. Не потрібно зачаровуватися, щоб не розчаровуватися".

  • "Вийшло дуже драматично-комедійне інтерв'ю. Насті потрібно відкрити себе ще й у кіно – сильні емоції, шикарна міміка, талант! Маші, звісно, мінус. Не вивела Настю на жодну конкретну відповідь, всі гострі кути обійшла".

  •  "Машо, як ви змогли це спокійно і витримати дослухати, я не знаю. Респект вам. Жодної щирої відповіді. Просто гарна актриса".

Хоч і більшість коментарів під інтерв’ю Каменських та Єфросиніної негативні, проте знайшлися ті, хто підтримали зірку. Фанати NK пишуть:

  • "Настю зрозуміли лише ті люди, які мали панічні атаки. Все відбувається саме так, як вона розповіла. Панічні атаки відбирають нормальний спосіб життя. Дякую за те, що не побоялася бути незрозумілою для інших".

  •  "Подивилась інтерв'ю. У більшості воно щире, вона змінилася, її змінили обставини. Тут і війна, чутки, а головне – нервова система. Захищає свого чоловіка, стала простішою та ближчою до народу".

  • "Дякую, що розкрили тему депресії. Люди, які це переживають, змогли відчути себе не самими".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Настя Каменських змінила думку про російськомовні пісні. Артистка заявила, що в Україні дуже багато людей, які досі розмовляють російською. Також багато українських воїнів на фронті є російськомовними.