Катерина Полтавська зворушила мережу фото з Остапчуком у свій день народження (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

У молодої дружина відомого телеведучого Володимира Остапчука - Катерини Полтавської сьогодні свято. Популярна блогерка відзначає свій 23-й день народження. Подробиці та фото – в нашому матеріалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У день народження кохана знаменитого шоумена опублікувала у своєму профілі в Instagram світлини  з тематичної фотосесії з Володимиром Остапчуком. На фото закохані Катерина та Володимир тішилися на камеру та позували, взаємно обіймаючись. У кадрі Остапчук ніжно пригортав кохану до себе та щиро усміхався.

Для фотосесії Катерина одягла елегантну атласну сукню рожевого кольору з красивими вирізами спереду, яка чудову підкреслила її фігуру. Свій образі кохана Остапчука доповнила об’ємними локонами та вайбовим макіяжем.

З днем народження мене,

- підписала кадри з коханим Катерина.

У коментарях користувачі мережі тепло вітали дівчину зі святом та висловили свої найщиріші слова побажання. Володимир Остапчук теж не міг не привітати свою кохану. 38-річний тележурналіст залишив ніжний коментар для коханої.

Вітаю, моя душа,

-написав Володимир та додав емоджи у вигляді сердець.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми повідомляли про те, як дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розбурхала мережу гарячим фото. Дівчина сфотографувалася  в оголеному вигляді  на своєму балконі.