Дружина колишнього Ані Лорак показала сімейні фото з чоловіком та донькою з відпочинку (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Днями, мережу сколихнули фото дружини відомого українського бізнесмена турецького походження та колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглую. Кохана впливового підприємця опублікувала в  Instagram фото з чоловіком та своєю донькою Олександрою. Подробиці – в нашому матеріалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нині, родина відпочиває в Туреччині. Лілія зробила фото зі своєю донькою в парку  The Land of Legends у селищі Кадріє, під Белеком. На фото Лілія та Олександра позують Вони на фоні вогнів нічного парку. Любляча мати взяла  свою доньку за руки, а сама стала в неї за спиною.
Зауважимо, що Лілія Налчаджиоглу для фото обрала білу міні-сукню в горох, а Олександра постала у сукні з помпезним квітковим принтом. Окрім того, жінка опублікувала фото, на якому вона ніжно обіймається зі своїм чоловіком.

Зауважимо, що пара одружилася 3 червня 2023 року. Закохані зустрічалися впродовж трьох років. У весільну подорож новостворене подружжя відправилося на батьківщину Мурата, у Туреччину. Там до них приєдналася донька Налчаджиоглу від шлюбу з Ані Лорак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Мурат Налчаджиоглу показав свою доньку Софію. Дівчинка народилася від шлюбу з Ані Лорак. Користувачі активно сперечаються відносно того, на кого більше схожа дочка відомого бізнесмена.