“Генетично ми красені”: Дантес показав рідкісний знімок зі старшим на 15 років братом (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Український співак Володимир Дантес 28 червня святкував відразу два дні народження: своє та його рідного брата Сергія. Як виглядає старший брат зірки сьогодні - показуємо у цьому матеріалі HOCHU.UA.

Цього року Володимир Дантес святкує своє 35-річчя. Що цікаво, разом з ним відзначає свій день народження і його рідний брат Сергій, з яким в артиста різниця 15 років. На честь свята Дантес опублікував у своєму мікроблозі їхнє спільне архівне фото. На світлині юний Володимир позує разом зі своїм доволі дорослим братом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Просто хочу нагадати, що у мого брата теж сьогодні день народження. Йому 50 років,

- поділився Дантес.

Артист відмітив, що рідко спілкується з рідним братом і тому у них не багато спільних фотографій. Попри це, Дантес вдячний брату за те, що він для нього зробив, в тому числі - навчив його заробляти перші гроші.

У нас мало з ним фото. Рідко бачимося, але він дав мені перші гроші, навчив заробляти, коли я нічого не вмів. І генетично ми єб*ть які красені,

- додав Володимир.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото:@vladimirdantes

Також раніше Дантес зізнався, що йому пропонували мільйон за зйомки в окупованому Криму, після чого він прийняв рішення покинути проєкт. Також він пояснив, чому з 2015 по 2018 роки працював на російському телебаченні.

Фото:@vladimirdantes