"Може такий буде завжди": дружина Павліка розповіла про діагноз їхнього 2-річного сина (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Молода дружина відомого українського співака Віктора Павліка Катерина Реп’яхова, відверто розповіла своїм підписниками про особливості здоров’я їхнього спільного сина Михайла. Підписники часто запитують, що з ним, тому вона вирішила нарешті розставити всі крапки над "і". Подробиці – в нашому матеріалі.

Дружина українського виконавця заявила у Instagram Stories, що отримує багато питань від своєї аудиторії щодо здоров’я їхнього 2-річного сина Михайла. Виявляється, хлопчик має проблеми з опорно-руховим апаратом.

Ви не уявляєте, скільки я отримую повідомлень: Поведіть Михасика до ортопеда, Що у Міші з ніжкою? "Чому він так ходить?

 – зауважила Реп’яхова.

Клишонога ходьба передається генетично, за словами лікаря. У нас усі в сім'ї були клишоногі. Усі переросли. Його неохайність – це його особливість, яка притаманна хлопцям. Може, переросте, а може, таким буде завжди,

– резюмувала Катерина.

Окрім того жінка опублікувала фотознімок медичного висновку, в якому зазначено, що на момент обстеження 2-річного Михайла хірургічних чи ортопедичних відхилень у дитини не знайшли.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як Віктор Павлік  потішив дружину незвичайним подарунком, який виліз боком для зіркового подружжя. Павлік публічно почав показувати перепустку,  яка ніби давала йому право влаштувати своїй дружині проїзд  Південним мостом у Києві, хоча там може їздити лише спеціальний транспорт.  Цей вчинок серйозно розбурхав мережу з негативної точки зору, адже чоловік та жінка зафіксували на відео стратегічно важливі об’єкти для країни.