"Вони більше не разом": невже Дантес і Кацуріна розійшлися? Що відомо

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Наразі офіційного підтвердження про розрив сосунків Даші та Володимира немає. Однак фанати наводять серйозні аргументи, що Дантес та Кацуріна вже не разом. Подробиці – в нашому матеріалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Шанувальники майже що Даша та Володимир вже не пара, так як дівчина не привітала свого коханого з днем народження, який Дантес відсвяткував 28 червня. Чоловікові виповнилося 35. Зауважимо, що співак цього дня оголосив збір коштів, де кожний охочий міг поздоровити зірку та задонатити для української армії. Дантес за один день зміг зібрати понад 430 тисяч гривень

Музиканта привітали всі, хто тільки міг, окрім коханої. Користувачі відразу помітили це та зауважили, що Володимир, на відмінну від його дівчини, привітав її, коли в неї був день народження. Тому таке ставлення Кацуріної наштовхнуло користувачів на думку, що Володимир Дантес знову холостяк.

Реакція соцмереж:

  • Я одна не знайшла комент від Даші? Все ок, чи вони розійшлися?

  • Щиро вітаю! Щастя тобі і Даші, ніколи не сваріться

  • Невже вони розійшлися? Я так за них раділа

Окрім того, підписники припускають, що ще одним аргументом відсутності стосунків Дантеса і Кацуріної є нещодавній пост дівчини у  Telegram-каналі. Даша опублікувала фото брелок у формі серця зі своїм ім'ям та підписала допис:

Поки сама собі не зробиш приємне, – ніхто не зробить.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як Володимир Дантес зворушив мережу постом про дітей Даші Кацуріної. Артист показав як насправді відноситься до дітей своєї коханої.