Блогер Волошин поскаржився на від’їзд дружини: "Мозолі на руках скоро вже важко буде приховувати" (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Богдана Карц

Головна редакторка

Доки Анна Трінчер насолоджується концертом Бейонсе у Польщі й “плюється” від місцевих готелів, її чоловік - відомий український блогер Олександр Волошин активно заповнює свої сторіс в Instagram. Зірковий чоловік нині активно демонструє всьому світу свої мозолі на руках і бідкається, що коханої надто довго немає вдома. Деталі - вже у матеріалі HOCHU.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Свої сторінки у соцмережах Волошин завжди веде досить активно і його контент часто досить провокативний. Однак сьогодні блогер перевершив самого себе, запостивши фото з мозолями на руках і досить недвозначним жартом:

Йшов 4-й день без жінки. Мозолі на руках скоро вже важко буде приховувати.

Далі чоловік Анни Трінчер записав ще одну цікаву сторіс досить провокативного змісту, на яку практично відразу відреагувала і сама співачка.

Тому я вирішив з’їздити до однієї цікавої дівчини)) Не судіть строго, але дуже захотілось “солоденького”,

- пише блогер. Наступна сторіс - уже з повідомленням від дружини: “Зай, не поняла, що за фігня в сторіс?”.

Схоже на те, що в цієї “лав-сторі” ще буде продовження.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що пара побралася торік. Зараз вони обоє знімають багато різноманітного контенту для розкрутки власного імені. Часто в їхніх акаунтах з’являються і подробиці з їхнього особистого життя. А нещодавно Волошин подарував своїй дружині новеньке авто, про яке вона довго мріяла, і так “співпало”, що сталося це якраз напередодні запуску ними кількох важливих проєктів.