Джонні Деппу - 60! На свій ювілей зірка відправився відриватися у Стамбул (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

9 червня зірці “Піратів Карибського моря” Джонні Деппу виповнилося 60 років. Свій день народження голлівудський актор та музикант провів у Туреччині разом з колегами з гурту Hollywood Vampires. Як проходило святкування - розповідаємо у цій статті на HOCHU.UA.

Згідно зі статтею в американському виданні People, у свій день народження Депп не став влаштовувати гучну вечірку. Натомість скромно повечеряв у стамбульському ресторані в компанії найближчих друзів - колег-музикантів з гурту Hollywood Vampires, з якими грає від 2015 року. Серед них - Еліс Купер, учасник Aerosmith Джо Перрі та Томмі Генріксен.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Великої грандіозної вечірки не було. Він відсвяткував у Стамбулі свій день народження. Він повечеряв зі своїми товаришами за гуртом. Це була скромна вечеря у Стамбулі, де вони грали,

- повідомив інсайдер.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Джерело додало, Депп уже не в тому віці, щоб влаштовувати вечірки. Також актор приділяє багато уваги своєму здоров'ю.

Йому 60. Він у турне. Він працює над фільмом. Він не може робити те, що робив у 20 років. Він дбає про себе. Все в міру. Він став старшим. Він все ще працює. Більше нема сенсу влаштовувати вечірки. Це інша сцена. Він дуже зайнятий,

- сказало джерело, наближене до актора.

Раніше ми писали, що на червоній доріжці Каннського кінофестивалю Джонні Депп налякав фанатів гнилими зубами. Через це вони почали порівнювати його з популярним персонажем Джеком Горобцем.

Фото: Getty Images