Українська супергероїня: Оля Полякова з мечем і в обладунках очолила колону на прайді в Лондоні

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна українська співачка Оля Полякова була удостоєна очолити українську колону під час святкової ходи Pride in London. На прайді прайду ЛГБТК+ у Лондоні артистка з'явилася в образі жінки-воїна "Незламна", який розробляла команда MÜ "production". Як усе пройшло - дізнавайтеся на HOCHU.ua!

На марші Оля Полякова з'явилася у войовничому образі в обладунках і з мечем у руках. Дизайнери розробили блискучі обладунки в золотих і блакитних відтінках, а на грудях у співачки красувався герб України. Образ зірки доповнив розкішний головний убір, а також золотистий плащ.

Наш сьогоднішній меседж присвячений Україні: "Give us wings to protect our rainbow". Слоган ходи навіяний історичним візитом президента України Володимира Зеленського до Лондона в лютому 2023 року, під час якого він неодноразово закликав надати нам літаки. Його заклик "Дайте нам крила, щоб захистити свободу", проголошений перед британським парламентом, став легендарним. Україна - це вже частина прогресивного світу, незалежно від того, як швидко ми виграємо цю війну. Тому, сьогодні ми маємо особливо чітко підкреслювати, що нас, українців, обʼєднує, а не розділяє. А обʼєднують нас прагнення свободи, безпеки і рівноправності всіх наших громадян. Ми тут, аби захистити світ свободи та любові від темряви диктатури, брутальної сили та брехні!

написала Оля Полякова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У Лондоні святкова хода відбувається 51 рік поспіль. Організатори вважають прайд особливо важливим політичним майданчиком з огляду на міцні партнерські стосунки України та Великої Британії. Цього року його проводять за підтримки українського квір-патріотичного руху UKRAINEPRIDE і британсько-української волонтерської організації Support Ukraine London.

Фото: GettyImages
Фото: GettyImages
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Оля Полякова звинуватила Бейонсе в плагіаті. Українська співачка побувала на концерті світової зірки і зазначила, які елементи її шоу в неї "запозичили".