Родичі готувалися до найгіршого: стало відомо, в якому стані зараз Мадонна 

Новини шоубізнесу

Богдана Карц

Головна редакторка

Днями ми повідомляли, що королева попмузики, всесвітньовідома співачка Мадонна опинилася у реанімації. 64-річну зірку знайшли непритомною у власному будинку ще минулого тижня, проте декілька днів інформацію про цей інцидент ретельно приховували. З’ясувалося, що на те була вагома причина.

Через кілька днів після того, як інформація все-таки просочилася у ЗМІ, джерело, близьке до родини співачки, повідомляло, що їй стає краще, але вона все ще прикута до ліжка і постійно блює. Згодом також з’ясувалося, що спершу - відразу після госпіталізації до однієї з клінік Нью-Йорка - родичі “готувалися до гіршого”, тому про стан Мадонни нікому нічого не повідомлялося.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За даними dailymail, один із родичів сказав таке:

Протягом останніх кількох днів ніхто насправді не знав, у якому напрямку все обернеться, і її родина готувалася до найгіршого. Саме тому це трималося в таємниці з суботи. Усі вірили, що ми можемо її втратити, і це була реальність ситуації.

Як передає TMZ, після прибуття до лікарні поп діва “брикалася і кричала”, бо не збиралася гаяти часу у лікарні - останнім часом зірка напруженого готувалася до світового турне, яке мало початися вже 15 липня. До того вона понад місяць страждала від лихоманки, тримаючи це в таємниці від усіх, аби не зірвати заплановане турне. Це призвело до погіршення її стану з бактеріальною інфекцією, яку в неї виявили після шпиталізації, повідомляють інсайдери. До речі, ніякого конкретного діагнозу зірки досі відкрито не назвали.

Відомо, що на сьогодні її стан дещо покращився, проте вона все ще перебуває під пильним наглядом лікарів, а інфекція “продовжує руйнувати її організм”. На днях її виписали з лікарні і зараз вона перебуває удома - у своїй квартирі в Нью-Йорку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також повідомляли, що до лікарні загримів Юрко Юрченко. Співак майже повністю втратив слух під час свого останнього благодійного концерту.

Головне фото: Getty Images