Володимир Дантес розповів, куди направив майже пів мільйона гривень зі свого дня народження (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

28 червня відомий український виконавець і телеведучий Володимир Дантес відсвяткував свій ювілей. Артисту виповнилося 35 років. Цікаво, що у день свого народження, Дантес попросив  фанатів не засипати його подарунками. Чоловік заявив, що хоче зібрати гроші для ЗСУ, а тому закликав всіх, хто хотів  привітати його зі святом, донатити на відповідний рахунок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

По закінченню дня народження, Дантес на своїй сторінці в Instagram повідомив, скільки йому вдалося назбирати коштів та куди вони будуть відправлені. Зауважимо, що музикант відкрив відразу 9 зборів на потреби української армії.

За доволі короткий період, Володимиру вдалося зібрати понад 450 тисяч гривень. Про свої спільні із підписниками успіхи чоловік говорить наступне:

Це був найщасливіший день народження, бо ви подарували найкращий подарунок — 431 372 грн на ЗСУ. Ось, куди я їх передав: Аліна Михайлова - гоупро та флешки для навчання медиків - 41523 грн; збір на два авто для 127 бригади ТРО  - 50000 грн; збір на два позашляховика для Другого іноземного легіону - 60000 грн; для 59 бригади: збір на антену, перехідники та кабелі - 42140 грн, та на пульт керування дроном DJI - 37924 грн; збір для 53 бригади: на резину для автівок - 50000 грн; на авто для 63 ОМБР - 67269 грн; на дрони-камікадзе для 23 ОСБ ЗСУ - 81000 грн; Наталя Гаріпова - збір на завіцефт і коломіцин - 1500 грн! Дякую! Ця допомога та закриті збори стали можливі тільки завдяки вам!

– розповів музикант.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що фанати Дантеса переконані в тому, що співак розійшовся зі своєю дівчиною Дашою Кацуріною. Шанувальники впевнені, що пара більше не разом, так як Кацуріна не привітала свого коханого з днем народження.