Леся Нікітюк зачарувала довгими ніжками у сукні з дуже великим розрізом (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська телеведуча та блогерка Леся Нікітюк опублікувала чергове доволі ефектне фото у своєму Instagram. Теледіву у Львові сфотографувала її племінниця Поліна. Подробиці - в нашому матеріалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Популярна українська ведуча часто тішить своїх шанувальників різноманітними світлинами. Цього разу зірка опублікувала кадр з Площі Ринок, що у Львові. Як бачимо, знаменитість позує у досить відкритій сукні. Не можна не зауважити, що Нікітюк зараз має прекрасну форму, так як перебуває у своїй найменшій вазі. Від цього, довгі ноги Лесі виглядають ще більш сексуально та привабливо.

Виявляється, цією світлиною телеведуча вирішила зробити рекламу своїй племінниці, яка захоплюється фотомистецтвом. Любляча тітка запропонувала всім бажаючим чфотографуватися у юної Поліни за 50 гривень. Свій пост Нікітюк підписала так:

Шановне панство, дорога родина! У Львові працює юний фотограф - моя племінниця Полінка
З пропозиціями звертайтесь особисто до мене… ціна - 50 гривень

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли  про те, як Леся Нікітюк прокоментувала свій розрив з коханою людиною. Зірка, використовуючи притаманні їй вміння жартувати, саркастично висловилася щодо чуток про ніби втечу її бойфренда. Знаменитість таким вчинком хотіла закликати своїх шанувальників не вірити безпідставним пліткам.