"Сусідські війни:" Злата Огнєвіч поскаржилася на надто шумних сусідів (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська виконавиця Злата Огнєвіч заявила, що не задоволена своїми сусідами. Як говорить 37-річна артистка, вона тепер по неволі вимушена слухати гучні звуки різних приладів. Подробиці – в нашому матеріалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявляється, сусіди популярної співачки роблять у своїй оселі ремонт. Це неабияк тривожить зірку, адже тепер в її квартирі занадто шумно.

Тепер це мій будильник, плейлист, подкаст тощо. Люди живуть життя, роблять ремонт. Значить, все буде добре,

- написала Злата у себе в Instagram-stories.

Також Злата зізналася, що ці люди  одного разу викликали на неї поліцію. Сусіди поскаржилися на те, що зірка гучно співала у себе ж вдома. Проте вони самі, на думку артистки, дозволяють собі набагато гірші речі.

Масштаб робіт настільки великий, що мені вже дуже хочеться подивитися на результат. І це роблять сусіди, які викликали поліцію через мій спів, а зараз самі час від часу порушують графік ремонту і шуму. Ось такі справи,

- переконує Огнєвіч.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Злату Огнєвіч переслідує навіжений шанувальник. Фанат часто пильнує, чи зірка перебуває вдома. Артистка заявляє, що її терпіння не безкінечне і скоро вона звернеться до відповідних компетентних органів.