Внаслідок прильоту по Львову постраждала квартира Христини Соловій: що відомо

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома 30-річна виконавиця Христина Соловій розповіла у себе в Instagram, що через ракетний удар росії по Львову постраждала її квартира. Подробиці – в нашому матеріалі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Стало відомо, що сьогодні у Львові внаслідок вибухової хвилі, спричиненої ракетним обстрілом, серйозно постраждало житло популярної української артистки Христини Соловій. Виконавиця заявила, що тепер її квартира залишилася без вікон.

З вибитими вікнами, але жива-здорова. Сподіваюся, ви теж,

 – написала Христина в інстаграм - сторіс.

Дякувати Богу, виконавиця не постраждала, хоч і під час обстрілу перебувала вдома. Вдячна співачка адресувала теплі слова ППО та ЗСУ, однак зазначила, що літні ночі у Львові більше не тихі.

Зауважимо, сьогодні вночі російські війська здійснили чергову терористичну атаку по Україні. Цього разу окупанти вдарили масованим рекетним ударом по Львову. Через влучення ворожої ракети померло четверо людей, ще 30 осіб постраждало. Також є інформація про те, що росіяни зруйнували одну з підстанцій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Христина Соловій виступила на сцені разом з відомим українським письменником Сергієм Жаданом. Пара занадто відверто поводила себе під час виконання композиції і викликала чутки навколо себе, нібито вони закохані та зустрічаються.