Що стало з Денні Торансом із легендарного хорору Стенлі Кубрика "Сяйво" (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

У 1980 році у світовий прокат вийшла легендарна кінокартина Стенлі Кубрика "Сяйво". Стрічку зняли за мотивами однойменного роману Стівена Кінга. Уже минуло 43 роки, а цей фільм жахів досі є одним з найкращих у своєму жанрі. Безсумнівно все криється не лише в геніальному сюжеті, а й прекрасній грі акторів, наймолодшому з яких на момент зйомок було лише 7 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Денні Ллойда на роль  Денні Торранса, хлопчика, батького якого у фільмі сходить з розуму та намагаєтьс вбити свою родину, обрали з-поміж 5 тисяч інших претендентів. Цікавим є той факт, що легендарний режисер Стенлі Кубрик максимально обережно працював із 7-річним актором. Чоловік хотів, аби юна зірка не зрозумів у наскільки страшному фільмі він знімається. Сам Ллойд подивися кіно зі своєю участю через багато років після його успіху на світовому ринку.

Нині, Денні не займається акторською справою. Він по суті став заручником однієї вдалої ролі. Спочатку Ллойд намагався десь зніматися, однак потім полишив кінематографічну царину. Колись актор з величезними перспективами обрав роботу викладача біології,  а нині разом з дружиною та шістьома дітьми живе на ранчо та розводить тварин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як змінився Балібей з "Величного Століття". Нині, відомий актор одружений та має двох дітей.