46-річний ексчоловік Ані Лорак фарбує волосся й бороду, аби підтримувати імідж (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

46-річний український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу, якому навіть після весілля з візажисткою Лілією Реус дорікають стосунками з Ані Лорак, показав частину своїх звичних косметичних процедур. Виявилося, у барбершопі чоловік не лише стриже волосся та бороду, а й підфарбовує їх, приховуючи сивину. Деталі - на HOCHU.ua!

Мурат Налчаджиоглу не приховує, що намагається доглядати за своєю зовнішністю, а в цьому йому допомагає молода дружина. Неодноразово бізнесмен показував, як робить маски для обличчя, але днями він поділився ще одним нехитрим способом, як здаватися молодшим. Так, виявилося, Мурат ретельно приховує сивину, тому систематично фарбує волосся і бороду в чорний.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На своїй сторінці в Instagram Stories ексчоловік Анні Лорак поділився кадрами з барбершопа. На них бізнесмен турецького походження позує з фарбою на волоссі, вусах і бороді, а кадром чути голос його 27-річної дружини, української візажистки Лілії Реус.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, на початку червня цього року Мурат Налчаджиоглу і Лілія Реус зіграли помпезне весілля в Конча-Заспі. Після цього пара покинула Україну і вирушила в медовий місяць за кордон, зокрема на батьківщину бізнесмена.