Неадекватний сусід погрожував зґвалтувати Jerry Heil, коли вона ще була дитиною (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

У недавньому відвертому інтерв'ю Jerry Heil згадала жахливі подробиці свого життя. Виявилося, що дівчина не тільки зараз страждає від надокучливого шанувальника з росії, а й у дитячому віці стикалася з погрозами від сусіда, який поривався її зґвалтувати. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У "Розмові" Яна Шимаєва (наст. ім'я артистки) згадала, як неадекватний сусід заявляв, що зґвалтує її. Тоді майбутній співачці було всього лише 13 років, тож вона не на жарт злякалася за свою безпеку, адже щодня ходила біля його будинку дорогою до школи й назад.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: @thejerryheil

Коли мені було 13 років, я ходила до школи, і ще у "ВКонтакте" мені писав сусід такі речі на кшталт: "Я тебе зґвалтую". А я щодня проходила повз його двір, коли йшла до школи. Це жесть,

- згадала Джеррі Хейл.

Артистка обурилася, що за такі дії досі покаранням є лише штраф у 721 гривню. Тому зараз, особливо орієнтуючись на ситуацію з переслідувачем із росії, вона хотіла публічно поділитися особистими історіями. За словами Яни, це може привернути ще більше уваги громадськості до проблем аб'юзу, залякування та домагань.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Jerry Heil  написала пісню в прямому ефірі  ютуб-шоу. Усього за 5 хвилин артистка створила "музичну казку".