Де зараз екс-коханий Мішиної Олександр Еллерт? Що стало з колишнім сценаристом "Кварталу 95"

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Олександр Еллерт – популярний гуморист, ведучий та в минулому сценарист студії "Квартал 95" Широку популярність чоловік отримав завдяки своїй участі у реаліті "Холостячка": у першому сезоні шоу його переможцем обрала  Ксенія Мішина. Згодом, після тривалих стосунків пара розійшлася. Сьогодні Олександр не присутній ані в житті своєї колишньої коханої, ані, за великим рахунком, в житті України. Тож де зараз знаходиться Еллерт та чим живе – далі в матеріалі.

Олександр народився на донеччині, у місті Харцизьк. Його малу батьківщину було окуповано росіянами ще у 2014-му році. Проте артист не зважав на це та продовжував на момент початку війни брати участь у КВК. Однак із загостренням ситуації на сході країни, артист вирішив переїхати до Харкова.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У Харкові Еллерт прожив зовсім не багато. Олександр взяв участь в одному із сезонів "Розсміши коміка", де здобув феєричну перемогу. Чоловік сподобався Володимиру Зеленському, а після виступу, за ініціативою майбутнього президента, Еллерта взяли членом у команду сценаристів "Кварталу 95".

 Широку медійність Олександр здобув після того, коли українська акторка Ксенія Мішина обрала його в рамках реаліті Холостячка. Проте Еллерт та Мішина нині не разом. Ксенія покинула коханого, пояснюючи це тим, що їй набридло терпіти аб’юз з боку чоловіка.

Після розставання з акторкою відомий гуморист зник з радарів українського шоу-бізнесу. На початку повномасштабної війни комік перебував у Києві, однак потім йому вдалося виїхати у США. Фоловери не раз запитували, як йому вдалося перетнути кордон, але артист жодного разу не відповів на подібні закиди.

Еллерт проводив благодійні концертні акції за кордоном, однак робив це російською мовою. Артиста за це різко розкритикували, і вже у липні 2023 він показав перший виступ англійською.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як Олексій Тригубенко став батьком . Дехто з друзів зірки вважає, що це не його дитина.