"Ох, і отримає від Олени!": в Мережі сміються з реакції Зеленської на поцілунок Президентом першої леді Литви (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

11 липня Президент України Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною відвідав саміт  НАТО у Вільнюсі. Перш за все, українського лідера зустрічав президент Литви разом з першою леді країни - Діаною Непайте-Науседою. Володимир Олександрович обійняв та поцілував дружину литовського колеги. Реакція першої леді України на цей вчинок свого чоловіка розбурхала мережу. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відео з поцілунком Зеленського та Непайте-Науседою активно шириться мережею. На ньому видно, як Олена Зеленська після поцілунку спочатку  з подивом подивилася на Володимира, а потім похлопала його по спині. Потім президент хотів взяти кохану за руку, однак Олена відмовилася.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Користувачі жартома пишуть, що Зеленська "вбила" своєю реакцією. На думку фоловерів, Олена Володимирівна зніяковіла та "образилася" на чоловіка.  Також користувачі пишуть:

  • "Ну і що. Значить кохає"

  • Ну вона ж жінка, вона ж кохає!

  • Та пора вже, всі жінки в світі лізуть цілуватися, і це при жінці

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як Володимир Зеленський відгукнувся про свою дружину у розгорнутому інтерв'ю CNN. В одному з фрагментів він сказав, що йому ніхто не готує сніданків, чим викликав у своєї дружини дуже цікаву реакцію. Відео з цим уривком уже встигло облетіти мережу.