"Тисне на жалість": Настю Каменських "рознесли" за спроби зворушити публіку кадрами з дітьми

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Настя Каменських продовжує отримувати у свій бік купу хейту. Не встигли її недоброзичливці забути інтерв'ю Маші Єфросиніній, яке жорстко розкритикували в Мережі, як під роздачу потрапила нова публікація артистки. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Днями Настя Каменських поділилася зворушливими кадрами з дітьми та заговорила про те, в яких умовах проходить їхнє дитинство. Артистка опублікувала коротке відео, в якому показала кадри з концертів, а також простих зустрічей з українськими малюками.

Кожен момент поруч з дітками — особливий. Адже вони нагадують й про наше дитинство: про що мріяли, чого боялися, як раділи дрібничкам та уявляли себе дорослими. Для всіх діток зараз хочеться одного — щасливого та мирного майбутнього. Щоб вони виросли сильними та вольовими і змогли побудувати таку ж сильну країну по-справжньому незламних людей,

- написала Каменських.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак не всі коментатори оцінили зворушливість моменту нарівні з Настею Каменських. Під відео дехто написав, що не повірив у щирість зірки та знову захейтив її за "награність":

  • Боже, награна аж до сліз;

  • Гидко;

  • Настя втекла з Потапом одразу, як почалася війна;

  • Я бачу що в Насті, що в Кароль синхронні дії - б'ють на жалість...

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Настя Каменських розридалася на очах в українських військових. Співачка не стрималася, коли захисники почали завалювати її  особливими презентами.