"Ще не ідеал:" Леся Нікітюк розбурхала мережу своїми апетитними сідницями (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська ведуча Леся Нікітюк зачарувала мережу ефектним та дещо відвертим фото своїх сідниць. Подробиці - в нашому матеріалі.

Виявляється "леді Ле" любить займатися таким видом спорту, як вейкбординг. Потрібно зауважити, що це доволі небезпечне захоплення. Суть вейкбордингу полягає у тому, що людині треба вміти кататися на воді, стоячи на відповідній дошці. Можемо констатувати, що у Нікітюк все відмінно виходить. 35-річна зірка вирішила похизуватися  вміннями  у себе в інста-сторіс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Проте, шанувальники Лесі Іванівни не так  звернули свою увагу на вейкбординг, яким захоплюється Леся, а на її саму. Підписники заходилися хвалити майже ідеально струнку фігуру теледіви. Знаменитість розцінила це як своєрідний сигнал, та опублікувала знімок, на якому показала апетитні сідниці. Шоувумен заявила, що її фігура насправді ще не ідеальна.

Це ще не ідеал. Потрібно менше пити червоного сухого (прим. ред. – вина),

- резюмувала Нікітюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як Леся Нікітюк зачарувала мережу своїми стрункими ніжками. Телеведуча опублікувала ефектне фото, чим зробила рекламу своїй племінниці Поліні, яка захоплюється фотомистецтвом.