Після п'яних витівок на сцені співачка МакSим зізналася в алкоголізмі

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Російська співачка Максим (МакSим), яка не раз зривала власні концерти , зробила публічне зізнання, що страждає від алкоголізму. Виявилося, після сильної хвороби їй важко було повертатися на сцену, тому артистка вирішила випивати перед виступами. Однак як результат - шанувальники залишаються незадоволеними від її концертів, а сама вона заплатила неустойки та відправилася в рехаб. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Несподіваною новиною Максим поділилася у відеоповідомленні в соцмережах. Співачка заявила, що причиною її алкогольної залежності були результати важкої хвороби й те, що вона занадто рано після відновлення вирішила повернутися на гастролі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, у червні 2021 року артистку госпіталізували з гострою пневмонією та підозрою на коронавірус. Через критичний стан її ввели у штучну кому на більш ніж два тижні.

Я вирішила, якщо я зараз вип'ю алкоголь, то вийду на сцену, відпрацюю як машина. Не вийшло. Закінчилося все зривом концерту. Я дійшла до того, що ось ця моя, що стала звичкою, така спроба піти від проблем, недуг, від якихось емоцій за допомогою алкоголю. Вони ні до чого не приводять. Ба більше, вони призводять до величезних втрат у підсумку. Я дійшла висновку, що це залежність. Усвідомила це, прийняла і вирішила діяти. Тому зараз я перебуваю в клініці та вже тривалий час,

- розповіла Максим.

Причиною власного зриву МакSім назвала велику відповідальність перед фанатами, а "апогеєм" - концерт у Сочі, який толком не відбувся, коли вона ледве трималася на ногах, не потрапляла в ноти й розмовляла вкрай не чітко. Тоді у публіки були припущення, що артистка вагітна, але пізніше в Мережі з'явилися фотографії, на яких співачка вживає алкоголь. Після кількох зірваних концертів глядачі зажадали скасувати гастрольний тур, звинувачуючи її менеджерів у жадібності та спробах нажитися на Максим, попри її стан.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно зірка "Людини-павука" Том Голланд зізнався в алкогольній залежності . Однак актор зміг впоратися з проблемами й відсвяткувати першу річницю тверезості.