Після гучного скандалу Джонні Депп відмовився їхати в росію

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після широкого розголосу, що Джонні Депп збирається відвідати москву, голлівудський актор вирішив не псувати репутацію і внести ясність. Представники зірки вперше прокоментували скандал, що розгорівся, і відповіли, чи поїде Депп до рф заради запису спільної пісні з російською групою. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Через викиди російської пропаганди, на Джонні Деппа обрушилася хвиля критики, ніби він підтримує кремлівську агресію проти України. Однак коли справа дійшла до того, що його промову показали на допрем'єрі історико-біографічної драми"Жанна Дюбаррі", актор вирішив прокоментувати те, що відбувається.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Помічник актора повідомив на своїй сторінці у Twitter, що актор не збирається відвідувати росію. Ба більше - він також розставив крапки над "і" в чутках про звернення до росіян на допрем'єрному показі нового фільму.

Ні. Це відео було знято для світового релізу фільму. І жодних візитів до росії не буде,

- повідомив менеджер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те як Джонні Депп  налякав своїх шанувальників гнилими зубами. Артист з'явився на червоній доріжці та вразив громадськість станом своїх зубів.

Фото: GettyImages