Скоро з'явиться на великій сцені: Ольга Сумська привітала молодшу доньку із закінченням вишу (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська акторка Ольга Сумська порадувала підписників ексклюзивним фото зі своєю 21-річною донькою Ганною. Дівчина якраз закінчила навчання в університеті.

Ганна - спільна дитина Ольги Сумської та Віталія Борисюка. Очікувано, що вона теж, як і її батьки, обрала  професію театрально-кінематографічної царини. Цікаво, що Сумська молодша навчалася не тільки на ту саму спеціальність, що мама і тато, а робила це в тому ж навчальному закладі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У себе в Instagram   Ольга Сумська, на радощах з нагоди закінчення донькою театрального вишу, опублікувала тепле родинне фото з нею. 56-річна акторка пише:

Доцю, Ганнусю, наша рідненька! Вітаємо тебе, сонечко, із закінченням нашої альма-матер ім. Карпенка-Карого і отриманням диплома з відзнакою,

Зауважимо, що донька Борисюка та Сумської вже найближчим часом має продемонструвати свої акторські можливості. Як розповіла її зіркова мама, вони всією родиною (втрьох) відвідають українські міста  з гастролями. У програмі справжня класика, а саме вистава  "За двома зайцями".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як Ольга Сумська після чергових російських атак звернулася до доньки, яка досі живе у росії. 56-річна акторка заявляє, що її донька має проукраїнську позицію.