5-річний творець хіта "Скоро вже буде Пасха" зворушив мережу добрим вчинком (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий 5-річний тік-токер Матвій Брус, який став відомим завдяки хіту "Скоро вже буде паска", зворушив мережу патріотичним вчинком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Маленький Матвій ходив вулицями Черкас та роздавав українським військовим маленькі листівки. У них Матвійко залишив слова вдячності за захист країни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Хлопчик побажав воїнам міцного  здоров'я. Матвій  від імені усіх громадян написав про важливість роботи, яку роблять наші  герої.

Дякую за кожний день. Міцного здоров'я, щастя і наснаги! Любіть Україну, за неї Господа моліть. Дякую за вашу сміливість та відданість. Дякую вам за спокійний сон. Ви - наші захисники, обіймаємо вас! Дякуємо за вільні міста,

- пише в листівці Матвійчик.

Військові неабияк дивувалися такому подарунку. Мужні захисники спочатку не розуміли в чому справа, однак коли розгортали та читали текст листівки, то від щирого серця дякували дитині.

Дуже мило, дякую!

- казали військові.

Патріотичний відеозапис розповсюдив батько хлопчика. Володимир Брус активно займається соцмережами свого сина та часто постить короткі відео з життя Матвія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як Настя Каменських розридалася на очах у військових. Захисники зробили зірці подарунок.