Кацурін здивував Мережу новим образом після весілля з Дорофєєвою (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Новоспечений офіційний чоловік відомої української виконавиці Наді Дорофєєвої Міша Кацурін кардинально змінив імідж після їхнього весілля. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Кацурін та Дорофєєва нещодавно зустрілися з відомою телеведучою Лесею Нікітюк. Пара гарно провела час у компанії зіркової подруги. Фото з цієї зустрічі Кацурін розповсюдив у себе в інста-сторіс.  Шанувальники не могли не звернути увагу, як змінився обранець Дорофєєвої.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як бачимо, на знімку Кацурін, Дорофєєва та Нікітюк сидять за столом. Міша, несподівано для своїх фоловерів постав з довгим волоссям на голові, хоча зовсім нещодавно  Кацурін був коротко підстриженим.  До речі, фани 31-річного підприємця зазначили, що такий зовнішній вигляд теж гарно вписується в імідж знаменитого ресторатора.

Окрім того зазначимо, що Нікітюк не просто зустрілася з вчорашніми молодятами. Вона зробила їм оригінальний подарунок. 35-річна шоувумен, в якості презенту представила подружжю потішну світлину, на якій показано нареченого та наречену епохи 90-их, а замість облич молодят, Нікітюк прикріпила фейси Кацуріна та Дорофєєвої.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Володимир Дантес зізнався, чи отримував запрошення на весілля Кацуріна та Дорофєєвої. Зауважимо, що Дантес та Надя Дорофєєва розлучилися у минулому році в березні.