"Їдьте туди, звідки приїхали разом зі своїми манерами": повернення Ольги Фреймут збурило Мережу (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома тележурналістка Ольга Фреймут несподівана повернулася в Україну. На початку повномасштабного вторгнення Ольга проживала у США, однак вирішила повернутися в рідну країну, аби у Львові прочитати лекцію на тему "Манери під час війни. Доброта як зброя".

Стало відомо, що Оля приїхала на батьківщину разом зі своїми дітьми. Навіть старша донька Фреймут - Злата Мітчелл поїхала зі своєю мамою. Зауважимо, що 17-річна Злата вже багато років мешкає та навчається у США.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ольга показала своїм фоловерам, як їхала додому через рідні поля. Також 41-річна Фреймут сфотографувала своїх доньок.

Однак користувачі, м'яко кажучи, були недоброзичливими до повернення зірки. Вони пишуть:

  • "Ви мені вибачте, але мені так подобаються люди, які виїхали з країни на початку війни, а потім намагаються бути психологами для тих, хто залишався. Це ми вам можемо розповісти що і як. Де що летить і як морально з цим справлятися. За безкоштовно це зробить вам будь-хто. Ви нас вже ніколи не зрозумієте. Це я вам точно кажу"

  • "Це просто жесть. Ви навіть не уявляєте, що таке війна, і як можна говорити про це. Пані Олю, приїжджайте на Сумщину, тут справжні реалії війни"

  • "Їдьте туди, звідки ви приїхали разом зі своїми манерами!"

  • "Можна ще в Лондоні організувати таку зустріч?"

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як 5-річна донька Ольги Фреймут звернулася до українців. Дівчинка написала теплі слова підтримки своєму народові.