Величезний букет троянд і заповітне "Так": Дорофєєва розбурхала Мережу відео зі свого концерту

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома виконавиця Надя Дорофєєва довела до сліз тисячі підписників зворушливим відео з українським військовим. Подробиці - в нашому матеріалі.

33-річна співачка  опублікувала відеоролик зі свого концерту для військових та показала, як український захисник освідчився коханій. Відповідний пост було опубліковано на фан-сторінці зірки в  Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вона повідомила, що військовий освідчився своїй дівчині під час того, як звучала її пісня "Щоб не було." Дорофєєва не втрималася та написала слова вдячності за теплий прийом.

Я ніколи не перестану дякувати кожному бійцю України, бо для мене ви — герої. Вчора був особливий концерт. Я завітала до бійців бригади Нацгвардії Буревій. Відчуття, наче зустрілася з давніми друзями — настільки ці хлопці та дівчата класні. Ми обіймалися, співали і танцювали разом, посміхалися, а після "Щоб не було" Женя зробив пропозицію своїй коханій, бо, як він сказав, це їхня пісня,

— зазначила Надя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як Надя Дорофєєва похизувалася своєю натуральною вродою. Співачка опублікувала чесне селфі, без редактури та макіяжу. Вона надихнула всіх жінок та заявила, що серед них немає не вродливих, адже всі люди прекрасні!