Підтримує російських терористів? A$AP Rocky випустив кулон у вигляді букви Z, чим зруйнував свою репутацію

Новини шоубізнесу

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

20 липня американський репер A$AP Rocky розмістив у своєму Instagram фотографію ланцюжка з кулоном у вигляді танків створених з літери Z. Відповідь користувачів не змусила на себе чекати. Бойфренда Ріанни звинуватили у тому, що він підтримує тероризм. Докладніше про цей скандал читайте на HOCHU.ua!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не скоро репер A$AP Rocky зможе відмити свою репутацію... Американський співак шокував шанувальників та українців фотографією кулона у вигляді літери Z, яка є символом геноциду та російського тероризму. За словами артиста, ця підвіска є його дебютом у співпраці з компанією Beats by Dre, яка спеціалізується на виробництві навушників.

Реакція Мережі стала блискавичною. A$AP Rocky відразу ж звинуватили у підтримці тероризму. Ось що написали користувачі під його скандальним постом:

  • Ви підтримуєте геноцид? Робите російську свастику з танків у розпал війни? Я не можу зрозуміти, ви та ваша команда жорстокі чи неосвічені?

  • Найогидніше, що може зробити репер. Бажаю вам та вашій родині хоча б на годину прожити життя пересічних українців.

  • Це справжня ганьба. Носячи такий явний символ війни росії проти України, ви не поважаєте тисячі загиблих людей, мільйони біженців і підтримуєте тероризм.

  • Боляче і гидко. Ганьба вам та вашій команді, які думають, що можна рекламувати горе, через яке проходить моя країна.

  • Ганьба тобі, прихильник держави терору. Країна Z вбиває, ґвалтує дітей, руйнує міста та життя, атакує мирних жителів безпілотниками та ракетами щодня та щоночі.

Однак після того, як фотографія викликала хвилю критики та звинувачень у підтримці російських терористів, A$AP Rocky вирішив видалити зображення підвіски у вигляді літери Z зі своєї публікації. Цікаво, що у рекламному ролику на сторінці навушників Beats Studio Pro такої підвіски не було.

До того ж на інших фото фанати помітили ще й ремінь з аналогічною літерою Z. Цікаво, як пояснюватиме такий неоднозначний випад відомий артист, адже поки, крім видалення фото зі зловісним ланцюжком, вибачень від нього не було...

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що більшість закордонних артистів, на відміну від A$AP Rocky, підтримують Україну та засуджують російську агресію. Наприклад, Джордж Клуні закликав знищити ПВК "Вагнер" і навіть оприлюднив план, як це можна зробити.

Головне фото: Getty Images