"І що нам робити? Дивитися російське телебачення?": після розмови з українським військовим Кондратюк став на захист Винника (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк висловився щодо позиції популярного виконавця Олега Винника та його переїзду в Німеччину. Окрім того 61-річний продюсер поділився в інтерв'ю Славі Дьоміну розмовою з українським військовим про важливість вітчизняного телебачення. Подробиці - в нашому матеріалі.

Ігор Кондратюк заявив, що не дивився перше інтерв'ю українського співака Винника, яке той дав після 1,5 року мовчання щодо російсько-української війни. Ігор Васильович переконаний, що виїжджати з України чи ні - вибір кожного громадянина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він каже, що  глядач Олега може по-різному поставитися до його вчинку. За словами Кондратюка, хтось засудить Винника, а хтось наголосить на тому, що він лише артист і його вплив не такий уже і великий.

Він до війни поїхав за кордон, це його вибір. Кожен глядач знає, що сказати про цей вибір. Один може сказати, що це не по-чоловічому, інший скаже "А що він може, крім того як співати?

 - зазначив телеведучий.

Зауважимо, Ігор Васильович  поділився цікавою історією, яка трапилася з ним у перші дні війни, коли він разом з родиною тікав російських снарядів на захід країни. Як каже Ігор, його авто зупинили на блокпосту та запитали куди він прямує.  Знаменитий продюсер розповів, що тікає від війни у Львів, адже  не готовий брати зброю до рук та ставати на захист країни.

Військовий, який розмовляв з Кондратюком заявив, що робота телевізійника надзвичайно потрібна в країні. Захисник запевнив, що Ігор повинен вберегти себе задля того, аби у вільній Україні просувати патріотизм та український продукт. Воїн запевнив, що не хоче дивитися після нашої перемоги російське телебачення, а тому нині кожен має робити свою справу на своєму місці.

Військовий каже мені: Давайте без крайнощів. Я вмію воювати, ви вмієте робити телевізійні програми, я цього робити не маю. Мораль яка? Їдьте до Львова, а якщо дійде і до Львова, то їдьте за кордон. Я кажу йому, що це ж не по-чоловічому. А він відповідає: Ось ми переможемо, а всі, хто робив телебачення, програми, співали і танцювали помруть. І що ми будемо робити? Дивитися російське телебачення,

- переказав розмову з військовим Кондратюк.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо,  раніше ми повідомляли про те, як Монатік виправдав свою відсутність в Україні перші місяці війни. Артист каже, що мав концерти за кордоном в цей час.