"Для мене це стало відвертістю": Остапчук розповів про знайомство з Полтавською та розсекретив інтимні моменти (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий телеведучий та шоумен Володимир Остапчук розкрив секрет, як познайомився зі своєю обраницею Катериною Полтавською. Подробиці - в нашому матеріалі.

23-річна Полтавська вже третя офіційна дружина 38-річного Остапчука. За фахом Катерина журналістка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Володимир розповів, що познайомився з Катериною завдяки соціальним мережам. Виявилося, у Остапчука було заблоковано офіційну сторінку в Instagram. Полтавська ж люб'язно допомогла майбутньому коханому відновити доступ. Після цього вони стали спілкуватися:

Мені заблокували Instagram, Катя його розблокувала, і в нас переписка зав'язалася,

розповів ведучий у ютуб-шоу "Мекнув - питайте".

У свою чергу Полтавська зізналася, що завдяки Володимиру вона позбулася своїх комплексів. Катерина думала, що в неї є проблеми із зайвою вагою, однак Остапчук її заспокоїв.

У мене немає зайвої ваги, у мене просто проблеми з головою. Коли мені щось не подобалось і Вова мені казав, що все класно, я змінювала думку про це. Мені не подобаються мої ноги, наприклад. Я вважаю, що вони жирні. Ну, в мене роздвоєння особистості. Хоча об'єктивно я розумію, що не жирна. Коли мені Вова каже, що я не жирна, я до нього дослухаюся,

- поділилася Полтавська.

Зауважимо, що Володимир вирішив привідкрити інтимний бік життя подружжя. Він заявив, що Катерина в цьому питанні, м'яко кажучи, не з сором'язливих:

Для мене було відвертістю, коли вона прийшла перша і сказала: так, дивись, у нас два дні не було сексу, хочу. Я такий: "окей",

- зазначив  Володимир.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те як Катерина Полтавська посварилася з відомим брендом українського одягу. Дівчині не сподобався матеріал, з якого була зроблена сукня.