Джонні Деппа знайшли непритомним у Будапешті: артиста терміново госпіталізували

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

60-річного Джонні Деппа екстрено госпіталізували в Будапешті під час туру з групою Hollywood Vampires. Кінозірку було знайдено непритомним у номері готелю, після чого його терміново доставили в лікарню. Подробиці того, що сталося, дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Як повідомляє видання Blikk, всього за кілька годин до початку концерту група Hollywood Vampires скасувала виступ, посилаючись на погане самопочуття Джонні Деппа. Відомо, що це сталося ще 18 липня, а самого артиста того дня знайшли в номері готелю в несвідомому стані. Після цього його екстрено госпіталізували до місцевої лікарні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images

Точна причина події не розголошується, адже менеджер артиста лише наголосив, що Деппу стало зле напередодні концерту. Проте інсайдери посилаються на те, що актор і музикант зловживає забороненими речовинами, що могло спровокувати подібний інцидент. Варто зазначити, що хоча концерт гурту в Будапешті так і не відбувся, вже за кілька днів Джонні Депп виступив у Польщі.

Усе було готово, сцена була встановлена, бекстейдж-команда була готова до вечірки. Мені навіть на думку не спадало, що може виникнути проблема, тим паче, що учасники гурту закінчили саундчек, який був запланований на другу половину дня. Ми так багато чули, що Депп занадто багато тусувався, він навіть не міг вийти з готелю. Ми також чули, що йому викликали лікаря, щоб перевірити, чи не було в його організмі чогось забороненого,

- сказали інсайдери.

Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Джонні Деппу виповнилося 60 років. Свій день народження голлівудський актор і музикант провів у Туреччині разом із колегами з гурту Hollywood Vampires