Олена Світлицька поділилася деталями конфлікту з росіянкою, до якого була причетна дитина

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська акторка Олена Світлицька поділилася новими деталями конфлікту з росіянкою в Туреччині, до якого була причетна її маленька донька. Артистка зізналася, чим закінчився скандал і чи змогла вона покарати громадянку рф за неадекватну поведінку. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Нещодавно Олена Світлицька разом із доньками Марійкою та Вірою відпочивала в Туреччині, де зіткнулася з неприємною ситуацією. Росіянка, з якою вони їхали в одному ліфті, грубо поводилася, а в певний момент і зовсім відштовхнула 3-річну доньку української актриси. Сама Свєтлицька не стала роздмухувати скандал із мешканкою країни-агресора, а вирішила діяти через адміністрацію готелю зі скаргою на туристку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами артистки, дізнавшись про конфлікт, працівники висловили співчуття і повідомили, що допоможуть розібратися з тим, що сталося. Однак у результаті вони так і не знайшли росіянку. Ба більше, Олена Світлицька запідозрила, що в адміністрації теж працює дівчина з росії.

Щодня я підходила і питала, чи знайшли вони цю жінку і чи поговорили з нею. На що адміністратори казали, що поки не знайшли її. І на відео в ліфті її не було видно.
Я запитала, чи не росіянка вона (працівниця готелю - прим. ред.) випадково. Після чого вона різко встала і вийшла... Для мене ця ситуація яскравий приклад того, як більшість світу реагує на агресію ерефії в Україні. Вони співчувають, кажуть, що це несправедливо, а потім вітають із днем російської мови та підкреслюють, що це конфлікт не світовий, а між двома країнами,

- повідомила Олена Світлицька.

Фото: instagram.com/olena_svitlytska
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Наталка Денисенко  поскаржилася на росіян у Туреччині. Акторка розповіла, як жителі рф реагують на українську мову в стінах готелю.