Ольга Фреймут замилувала підписників рідкісним фото з чоловіком

Новини шоубізнесу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Ольга Фреймут прибула до Львова зі спеціальною лекцією з етикету про те, як подолати ці часи випробовувань. Разом з нею до міста Лева прибув і її чоловік Володимир Локотко. З цієї нагоди у своєму мікроблозі телеведуча поділилась рідкісним спільним фото. Як сьогодні виглядає зіркове подружжя - показуємо у цій статті на HOCHU.ua.

Телеведуча Ольга Фреймут нечасто ділиться родинними кадрами у своїх соцмережах. Але днями вона зробила виключення та поділилась спільною фотографією зі своїм чоловіком, телевізійним продюсером Володимиром Локотком.

На світлині, яку Ольга опублікувала в Instagram-stories, вона позує на камеру, стоячи поруч із чоловіком. Судячи з відмітки на фото, під час зйомки пара перебувала в одному з львівських готелів. Ніякого підпису до фото телеведуча не залишила.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: @freimutolia

Відмітимо, що Ольга Фреймут разом з сином Валерієм та дочкою Євдокією тривалий час перебували у Лондоні. До України телеведуча повернулась нещодавно і це був її перший візит додому за час повномасштабного вторгнення рф до України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також нагадаємо, що колишня дружина Бена Аффлека Дженніфер Гарнер таємно заручилася! Читайте цю статтю та дізнавайтеся, що відомо про цю подію.

Фото: @freimutolia