"Температурив 5 днів": дружина Павліка розповіла про стан здоров'я їхнього сина (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Молода обраниця українського виконавця Віктора Павліка Катерина Реп'яхова поділилася зі своїми шанувальниками сумною новиною. Як виявилося, 2-річний син зіркового подружжя має проблеми зі здоров'ям. Подробиці - в нашому матеріалі.

Катерина разом з 2-річним Мішею була вимушена звернутися до лікарів. Хлопчик останнім часом неабияк тривожить своїх батьків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, відома блогерка Реп'яхова досить довгий період не показувалася у своїх соцмережах. Фоловери активно почали цікавитися, куди поділася Катя. І ось, лише нещодавно вона з'явилася у своєму   Instagram та зізналася, що її відсутність викликана станом здоров'я сина.

Важкі були у нас дні,

- написала Реп'яхова у підписі до  фото, на якому видно, як вона тримає сина на руках.

Михась захворів. У четвер і п'ятницю була тільки температура (в садочок не ходили, гуляли тільки на вулиці). А субота та неділя - були найважчими (висока температура, діарея, блювота, запалення очок). Вчора, в понеділок, було нам трохи легше і от тільки сьогодні немає температури,

- додала знаменита блогерка.

Реп'яхова розповіла, що вони разом із сином здали аналізи, щоб встановити причину поганого самопочуття дитини. Пізніше жінка повідомила, що причина хвороби - аденовірус.

Здавали кров з пальчика, щоб зрозуміти вірус це чи бактерія. Температурив п'ять днів,

- підсумувала Катерина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, як Катерина Реп'яхова запропонувала Віктору Павліку звернутися до пластичного хірурга. Молода дружина хоче, щоб набагато старший за неї чоловік мав достойний вигляд поряд з нею.