Тоня Матвієнко розсекретила, куди пішла працювати, аби позбутися фінансових проблем

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Тоня Матвієнко, заради якої Арсен Мірзоян пішов від дружини, відверто заговорила про заробітки під час війни. Артистка зізналася, що після повномасштабного російського вторгнення її фінансове становище значно погіршилося, а щоб впоратися з цим вона знайшла нову роботу. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю Славі Дьоміну Тоня Матвієнко розповіла, що віднедавна влаштувалася на роботу до Київського університету культури та мистецтв. Аби мати стабільний заробіток, артистка наважилася викладати, а вже з початку навчального року візьметься за роботу.

Влаштувалася викладачем. Іду до Поплавського. Вокал викладатиму. Дуже переживаю, що буде далі в Україні. І з фінансами це пов'язано. З першого вересня виходжу,

- розповіла Тоня Матвієнко.

Фото: instagram.com/tonya_matvienko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артистка також підкреслила, що до початку повномасштабної війни мала стабільний заробіток. Тоді вона комфортно себе почувала, адже її родині вистачало на необхідні потреби. Однак зараз основний дохід приносить її знаменитий чоловік Арсен Мірзоян. Саме таке становище підштовхнуло співачку до того, щоб почати кар'єру викладача.

До війни я була дуже щаслива, задоволена співачка. Стабільно було десь дві - три тисячі доларів. Зараз взагалі не заробляю. Зараз Арсен заробляє, і я живу в мами. Хто може, всі й докидаємося. Ось і прийняла рішення. Що я сиджу? Потрібно діяти, реалізовуватися,

- зазначила артистка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповіли про сина Валерія Харчишина, який служить в ЗСУ. Артист зізнався, що син буквально надурив його, відправившись на початку російського вторгнення на фронт.