Під час зйомок кліпу на Шакіру напав щур: курйозний момент потрапив на відео

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Колумбійська співачка Шакіра поділилася курйозом, який стався з нею на зйомках кліпу Copa Vacía. У той час як фанати побачили її в образі спокусливої русалки, самій артистці довелося нелегко під час запису фрагмента, де вона лежала посеред сміття. Кумедне відео дивіться на HOCHU.ua.

На своїй сторінці зірка опублікувала кадри, які не потрапили в кліп. На них артистка лежить в образі русалки серед купи сміття. Однак несподівано поблизу Шакіри почав бігати щур, що сильно її налякало.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Співачка завищала і швидко підскочила зі свого місця, проте не змогла втекти, оскільки з хвостом русалки їй було важко піднятися самостійно. Проте виконавиця змонтувала кумедне відео і поділилася ним із фанатами, щоб показати, що подібні курйози - не рідкість під час зйомок.

Речі, які бувають навіть із русалками,

- посміялася Шакіра.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, влітку 2022 року стало відомо про розлучення Шакіри та Жерара Піке.  Незабаром публіці стала доступна інформація, що футболіст зраджував дружині та пішов від неї до студентки.  Проте, за останніми чутками, і сам Жерар зіштовхнувся зі зрадою, адже  молода обраниця зрадила його зі знаменитим футбольним тренером.