Відпустка не задалася: під час подорожі до Риму у Полякової зникли валізи

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Українська виконавиця Оля Полякова розповіла про початок своєї відпустки. Артистка відправилася разом зі старшою донькою у Рим. Зауважимо, що перед запланованим відпочинком  Полякова виступила на благодійному фестивалі Лайми Вайкуле у Латвії.

Отож, Оля та Маша Полякові мали б розпочати свої перельоти до столиці Італії через Франкфурт-на-Майні, проте рейс на німецьке місто було затримано. Відтак, зіркова мама та донька не встигли на літак до Риму.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поляковій довелося виходити із ситуації та добиратися через Швейцарію. Однак і тут було не все гладко. Рейс на Цюрих довелося чекати кілька годин. Після того, як вони з Машею все ж прибули в Швейцарію, шлях на Італію був все ще далеким. Члени зіркової родини провели в аеропорту ще 5 годин.

Полякова старша у себе в інста-сторіс заявила, що серйозно хвилюється з приводу того, що їхні валізи з речами не долетять до Риму. Артистка навіть пожартувала, що працівникам аеропорту варто переживати за своє життя, якщо її багаж вчасно не прибуде в кінцевий пункт призначення.  Як виявилося, 44-річна виконавиця хвилювалася не даремно. До Риму їхні валізи з багажем так і не було доставлено.

Нарешті о другій годині ночі ми дісталися до Риму.  А почали ми нашу тревел-поїздку об 11 дня. Ну тобто ви розумієте, скільки ми ото в дорозі. Закінчилося це все тим, що наш багаж не прийшов: ані Машин, ані мій. Де він - ніхто не знає. Ось так починається наша відпустка з Машею (знизує плечима).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова створила колекцію ляльок. Вочевидь, артистка теж, як і багато інших селебритіс підчепила Barbie - манію.