Позитив заявив, що Міша Кацурін сильно вплинув на Надю Дорофєєву (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ексучасник гурту "Время и стекло" Позитив, якому за багато чого досі соромно перед Надею Дорофєєвою, відверто розповів, наскільки сильно змінилася артистка за останній час. За словами Олексія Завгороднього (наст. ім'я виконавця), стосунки з Мішею Кацуріною сильно вплинули на його ексколегу. Як саме - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю Славі Дьоміну Позитив зізнався, що хоча його і не було на весіллі знаменитостей, запрошення він все ж отримав. Судячи з усього, артист продовжує підтримувати тісний зв'язок з ексколегою по групі та не з чуток знає, як сильно змінилася вона після розриву з Дантесом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Позитив запевняє, що після початку стосунків із ресторатором Мішею Кацуріним, Надя Дорофєєва стала виглядати щасливішою. Зараз артистка не турбується через дрібниці й почувається коханою.

Дуже сильно відрізняється. Прямо... Неможливо пояснити, але вона стала більш відкритою, вона більше йде на контакт. Головне, вона щаслива. І це відчувається. Відчувається її щастя. Вона не париться, у неї немає проблем. Вона зараз просто купається в любові,

- сказав Позитив.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва похвалилася, що для неї готує Міша Кацурін. Співачка показала, як її новоспечений чоловік намагався догодити своїй коханій.