Це було неймовірно: Джонні Депп на концерті у Німеччині раптово підтримав Україну (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий американський актор та виконавець Джонні Депп відкрито підтримав Україну. Зірка в рамках концертного шоу  свого колективу "Hollywood Vampires" висловив підтримку нашій країні та поспілкувався з українською біженкою з Маріуполя Іриною Федоренко.

Про це відома художниця Федоренко поділилася у своєму Instagram. Відомо, що жінка наразі проживає у Німеччині. Туди вона перебралася ще до широкомасштабного вторгнення російських військ на територію України, але раніше мешкала в Маріуполі. Цікаво, що Ірина є палкою фанаткою Деппа, а відтак коли стало відомо про його шоу у Гамбурзі, українська художниця не могла не піти на концерт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами жінки, голлівудська зірка підтримав Україну у війні проти росії. Виступ гурту "Hollywood Vampires" супроводжувався синьо-жовтими кольорами на задниках. Окрім проукраїнських тонів, Джонні поговорив з Іриною про Україну перед концертом.

Перед концертом ми говорили про Україну і під час шоу Hollywood Vampires на сцені з'явився наш прапор, - розповіла Федоренко. Варто зазначити, що художниця піднесла актору  презент. Жінка подарувала зірці Голлівуду портрет, над яким працювала близько  20 років.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Джонні Деппа знайшли непритомним у Будапешті. Артиста терміново госпіталізували.