"Він на мене образився". Мішель Андраде розповіла про конфлікт з Потапом (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома 26-річна виконавиця Мішель Андраде розповіла про стосунки з колишнім продюсером та наставником Потапом (Олексієм Потапенком). Подробиці - в нашому матеріалі.

У подкасті GLOSTER FM Діані Глостер Андраде зізналася, що пішла з "MOЗGI Entertainment" мирно, без протиріч. Експродюсери навіть дали можливість Мішель співати її пісні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак дівчина переконана, що Потап  досі ображається на неї.  Мішель заявила:

Він творча людина. Я не хочу якогось сексизму зараз, але, мені здається, що він образився на мене. Тому що він вклав своє серце і свої гроші. Я також вклала свою душу і свій час, свою молодість. Мені здається, він досі тримає якусь образу всередині.

Окрім того Андраде зізналася, в чому полягала причина припинення її кар'єри  в рамках лейблу. Як говорить артистка, все через те, що вона стала дорослішою і зрозуміла, в чому її унікальний стиль і куди їй треба рухатися.

Мені було більш незручно через творчість, про музику, яку я хотіла випускати. Мені не давали змогу цього робити. Я розумію зараз чому. Але тоді мені здавалося, що вони мене не розуміли. В якийсь момент, коли я залишилася без них і я випустила декілька своїх пісень, – зрозуміла, що є творчість для себе, є бізнес який треба створювати. Це твій заробіток. Я зрозуміла їх. Я ніколи не жалкувала про те, що ми розійшлися, що ми вже не разом. Це мій досвід. Я за нього дуже вдячна,

- резюмувала Андраде.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Потап показав невдалий кадр з Каменських. Потап опублікував фото, на якому Настя Каменських снідала за великим дерев'яним столом разом із його 14-річним сином Андрієм.