"Здивувало хамство": Женя Галич з O.Torvald розповів про найболючіші моменти перебування в тилу

Новини шоубізнесу

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Лідер гурту O.Torvald Женя Галич, який з червня місяця знаходиться на ротації, відверто відповів на питання підписників свого мікроблогу. Зокрема він поділився своїми думками про людей, які знаходяться в тилу та зізнався, чи планує виїздити за кордон. Детальніше розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Наразі підрозділ Жені Галича знаходиться на ротації та проходить процес відновлення. У зв'язку з цим, маючи трохи вільного часу, лідер гурту O.Torvald вирішив відповісти на кілька питань своїх підписників в Instagram-stories.

Так, співак зізнався, що його здивувала поведінка деяких людей в тилу. Зокрема їхнє бажання жити звичайне життя, ніби рф не обстрілює українські міста та не вбиває наших людей. Також він обурився хамству та агресії по відношенню не лише один до одного, а й до військових.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Здивувало небажання деяких людей миритися з тим, що в країні йде війна. Небажання розуміти, що в країні йде війна. Бажання забути про те, що в Україні йде війна, і займатися своїми справами, прикриваючи це "економічним фронтом", ще якимось фронтом. Здивувало хамство людей одне до одного, агресія одне до одного. Величезна кількість “мурчиків”, “спортиків”, які взагалі не мають жодного відношення до армії, але стартують на військових,

- поділився лідер O.Torvald.

Також, відповідаючи на питання одного з прихильників, Женя Галич зізнався, чи планує виїжджати за кордон.

Я мав можливість виїхати з України. Я маю можливість виїхати з України. Але наразі не маю бажання виїжджати і не хочу їхати з України, тому що я тут корисний. Як тільки зрозумію, що я буду кориснішим десь ще і це буде наближати перемогу - я буду робити так, як буде корисніше,

- заявив співак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про вихід нового патріотичного мініальбому гурту О.Torvald. Для нього були використані голосові повідомлення українських бійців, які записувалися під час боїв за Бахмут.

Фото: @jenia_galich