"Я шокований". Павлік вразив реакцією на незвичний подарунок Реп'яхової (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Молода дружина зіркового музиканта Віктора Павліка Катерина Реп'яхова показала своїм підписникам, який зробила подарунок своєму обранцю. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це блогерка повідомила у себе в instagram-stories. Вона заявила, що сподівається на схвальний відклик від коханого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як стало відомо, Реп'яхова купила Віктору незвичний записник. Зокрема, варто зауважити, що блокнот зроблений зі шкіри і на ньому є іменне гравіювання англійською. Окрім того, завдяки цьому записнику можна заряджати мобільний. Річ у тім, що прямо в ньому є роз'єм для використання безпровідної зарядки. А ще в диво-блокноті є павербанк та кабелі окремих видів.

Будемо дивитися вміст. Нічого собі! Вау! Я шокований, але це круто! Я так зрозумів, що тут ще й зарядка є. Гравіювання – бомба. Тут кабелі є, це ж одразу тут павербанк є,

- повідомив Павлік.

До речі, артист спочатку не повірив, що простий нотатник можна використовувати як гаджет. 57-річний  Павлік щиро здивувався, коли побачив, як його телефон почав заряджатися.

Я шокований. Пішла зарядка,

- залишив схвальний коментар артист.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Реп'яхова збільшила губи.  Дружина Віктора Павліка розповіла, що захотіла виправити асиметрію губ і відкоригувати їхню форму.