Вірить в грошову фею. Тімур Мірошніченко розповів, чим заробляє на життя під час війни (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий український тележурналіст та оглядач Євробачення Тімур Мірошніченко, який зворушив історією вибору імені для усиновленого малюка, розповів про свої доходи під час війни. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про свій фінансовий стан Мірошніченко повідомив в інтерв'ю Маші Єфросиніній. Знаменитість твердо переконаний, що його економічне положення зміниться на краще.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тімур зауважив, що вірить у певні містичні знаки. Чоловік каже, що  гроші в його житті завжди з'являються в потрібний момент.

Я просто вірю в якусь грошову фею, коли гроші потрібні, вони з'являються,

- жартує ведучий.

Журналіст запевнив, що раніше заробляв в рази більше. Минулого ж року доходи Тімура серйозно знизилися.

Вигідно мати багато робіт, десь все одно платять зарплата. Я офіційний штатний працівник 1+1... Це допомагала. Я працюю на "Суспільному", це невелика зарплата, але все одно, мало грошей не буває,

- заявив Мірошніченко.

У мене, умовно кажучи, є п'ять робіт, назвемо це так. Є телевізійна діяльність, івенти, є там якась там викладацька діяльність... Я ж говорю, я гуру тайм-менеджменту. Я дуже чітко і класно все розкладаю, от у мене чим більше занять, тим більше я зроблю,

- додав знаменитий ведучий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як діти Тімура Мірошніченка  зустріли нового братика. 5-річна донька Мія найбільше чекала на 2-річного Марселя.