"Сьогодні по-іншому не можу": Віталій Козловський закурив на передовій і опублікував сумний пост (ФОТО)

Новини шоубізнесу

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий український співак Віталій Козловський, який служить в лавах ЗСУ та недавно показав свій блінда ж, розповсюдив сумний пост. Подробиці - уже в нашому матеріалі.

Свій допис з фронту Козловський опублікував у себе в Instagram. З фото бачимо, як артист тримає у руках сигарету. Його обличчя випромінює цілий спектр різних емоцій: з одного боку Віталій намагається триматися та посміхається на камеру, з іншого - видно, що він виснажений та морально надломлений, однак, попри все, намагається посміхатися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Запалена цигарка, яка знаходиться в руках у Віталія, нині - один зі способів для нього заспокоїтися у тяжких умовах, відволіктися, скинути напругу, яку постійно відчувати  на передовій - звична справа. Вочевидь, сигарета дає артисту на кілька хвилин такий необхідний серцю душевний спокій.

Не про таке життя я мріяв. Але сьогодні по-іншому не можу. Хоча, дуууже сумую за своїми та за сценою…

- підписав щемливий пост український музикант та захисник.

Фоловери надзвичайно тепло та зі словами щирої підтримки зустріли допис Козловського. Шанувальники артиста зазначали, що він - справжній чоловік та істинний патріот України. Окрім того, варто зазначити, що на сумну публікацію Віталія відреагували своїми вподобаннями та відгуками і українські зірки.  Одним з найщемливіших коментарів став текст, який написала відома співачка Оля Полякова.

Боже Віталік! Я в шоці! Бережи себе друже!!! Обов'язково вцілій!!! Пишаюся , молюся! Будуть концерти! Ще й які! Люблю,

- написала знаменитість.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Віталію Козловському прийшла повістка з військкомату. Фани довго не вірили, що артист піде на фронт.